Hawbucks Sorting Hat

‘Lily’

Ons aller eerste zelfgefokte hondje. Wat een speciaal iets is dat.

Lily is een dochter van Yara en Vegas, ze is geboren uit Yara haar tweede nestje. Op het moment dat ze geboren werd, als eerste van haar broers en zus, was het eigenlijk al duidelijk dat zij zou blijven. Direct was er zo’n enorme klik tussen ons. Toen tijdens de eerste weken dat gevoel alleen maar versterkt werd werd het onvermijdelijk: zij blijft bij ons!

Lily is een echt dametje, net als haar moeder. Ze is heel slim en vrolijk. Lily is heel zachtaardig van karakter en pikt snel dingen op. Ook houdt ze enorm van mensen en vindt ze het geweldig Yara te pesten. Lily is erg waaks, is pijnsnel en beweegt soms net als een kat. Ook zit ze graag op de rugleuning van de bank door het raam naar buiten te gluren, nieuwsgierig is ze zeker!

Lily heeft al een röntgenfoto van haar rug, gemaakt op 7,5 week leeftijd. Hierop waren geen afwijkingen te zien op dit moment.

Zoals je op de foto’s kunt zien is Lily van een atletisch type, ze is wat fijner gebouwd en heeft iets meer snuitlengte. Ze heeft zelfs een volledige staart! Waarom wij dat type erg prettig vinden kun je lezen op deze pagina.

Wij zijn ontzettend trots op ons eerste eigen Hawbucksje in huis!